Ben jij een startende ondernemer en ben je dringend op zoek naar een eenvoudige, maar krachtige branding voor jouw service of product? Of heb je nood aan een heropfrissing van je huidige huisstijl? Dan is deze formule iets voor jou! We prikken samen een datum uit waarop ik de hele dag enkel en alleen aan jouw project werk. Omdat je slechts één dag van mijn services gebruik maakt, is dit ook een budgetvriendelijke optie!

Vooraf maken we kennis met elkaar en jouw onderneming, delen we inspiratiemateriaal en denken we samen na over de (re)branding. Op de ontwerpdag zelf geven we elkaar updates en feedback, zodat jouw nieuwe huisstijl op het einde van de dag geboren is!

WAT KAN JE VERWACHTEN:
● een sterk, eenvoudig logo ● kleurenpalet ● passende typografie
● als er tijd over is: visitekaartje / social media templates / homepage ...

Is jouw bedrijf of evenement op zoek naar iemand die een nieuwe huisstijl tot in de puntjes uitwerkt? Hierbij help ik je graag. Via een kennismakingsgepsrek bepalen we samen wat in de nieuwe branding zeker naar voor moet komen en welke noden jullie hebben. We bekijken ook samen wat een haalbare deadline is en plannen enkele feedbackmomenten in. De looptijd van deze projecten is afhankelijk van de omvang van het project.

STEL EEN EIGEN PAKKET SAMEN
● sterk logo ● kleurenpalet ● passende typografie
● stijlelementen ● social media templates ● webdesign ● visitekaartjes ● mail footers ● marketing materiaal ● voorstellen merchandise ● alles waar je aan denkt

Zoek je een ontwerper die eenmalig iets voor je ontwerpt voor een specifiek doel of een leuke gebeurtenis? Je kan bij Studio Steen terecht voor huwelijksuitnodigingen, affiches, brochures, menukaarten, geboortekaartjes, webdesign, LP- en CD-hoezen, tickets, banners, enzovoort.

Marketing- en communciatiemateriaal is vandaag de dag uiterst belangrijk. Zit je branding al op punt, maar zoek je wat ondersteuning bij het uitwerken van jouw online of offline marketingmateriaal? Ik help je graag bij het creëren van Facebook / Eventbrite banners, beachflags, Instagram posts en stories, flyers, affiches, merchandise, advertenties, ...

Heb je al even wat grafisch werk liggen die maar niet ingepland geraakt of komt de deadline plots wel heel dicht bij? Dan kan je mij boeken voor één dag om snel resultaten te ontvangen. Op de afgesproken dag wijd ik me volledig aan jouw opdracht(en), waardoor ik gefocust en efficiënt te werk kan gaan. Is de dag al om, maar heb je nog wat opdrachten liggen? Contacteer mij dan gerust om een halve of volledige dag bij te boeken.

Weet je niet welke dienst perfect is voor jouw project? Contacteer mij!