grafisch ontwerp Brugge

Objects & Sounds - stage Letterlik

Volledige branding voor een online platenwinkel, waar je LP's kiest op basis van je mood. Ondertussen is er ook een fysieke winkel in Gent. We ontwierpen een minimalistisch logo, moodlines, een website, kaartjes, mail footers, verpakkingsmaterialen en toffe gadgets.
Mountains

Osteopathie Arne Lanckriet

Deze branding voor de praktijk van Arne Lanckriet kwam tot stand in één dag. Het eenvoudige logo in combinatie met de strakke typografie en warme kleuren stralen professionaliteit uit. Omdat er wat tijd over was op het einde van de dag, creërden we nog visitekaartjes en afsprakenkaartjes. Zo was alles aanwezig om goed van start te gaan.

MOOOVieTalks podcast visual

Animatie voor de nieuwe podcast van MOOOV Filmfestival in hun reeds bestaande huisstijl. De vele letters 'o' en de speelse knipsels zijn perfect om geanimeerd te worden.
huwelijksuitnodiging

Lokaal 13 - stage Letterlik

Branding voor een event space en meeting ruimte in Gent. In het gebouw zit ook cateringbedrijf Gulzig. Voor Lokaal 13 ontwierpen we een logo met afgeleiden voor gebruik op social media, maar we implementeerden het nieuwe logo ook meteen in enkele leuke goodies.
Mountains

Billy - stage Letterlik

Brouwerij De Feniks brouwde in collab met De Mederie een Indian Red Lager. Het eenmalige brouwsel werd 'Billy' gedoopt. Billy is de naam van het roodborstje die vaak in en aan de brouwerij passeert, dus kreeg hij uiteraard een mooi plaatjes op de verpakking!
Mountains

Cinema Sushi

Elk jaar organiseert LUCA School of Arts in Gent de Filmavonden. In 2019 stonden die volledig in het teken van films die inspiratie haalden bij de Japanse cultuur. Marie Van den Broucke, Marieke Marteaux en ikzelf creërden wekelijks een filmposter. De posterreeks is een allegaartje van kleuren en lijken eigenlijk geen reeks te zijn. Dit refelecteert het flashy Japanse straatbeeld.
Mountains

Meyer's Gin - stage Letterlik

Brochure voor Meyer's Gin waarmee ze konden uitpakken bij mogelijke klanten. De huisstijl van het merk is mooi doorgetrokken in het ontwerp.
Mountains

The Singalong Band

Logo voor een Brugse coverband die zich vooral toelegt op muziek uit de jaren '60, '70, '80 en '90. Het streepjespatroon is geïnspireerd op een microfoon uit 1960 en ook het lettertype lijkt recht uit die tijd te komen.
Mountains

Huwelijksuitnodiging Ine & Tijs

Moderne huwelijksuitnodiging voor Ine en Tijs. Het koppel gaf me carte blanche, maar leverden me wel hun favoriete gedicht van Toon Hermans aan. We stuurden de uitnodiging op samen met een houten staandertje, zodat het gedicht en de uitnodiging in vele huiskamers zou kunnen pronken op de kast in plaats van in de lade.